De Tierelantijnen Oeteldonk


Carnavalsvereniging de Tierelantijnen viert al vanaf 4 januari 1958 carnaval in Oeteldonk. Hierbij staat plezier en gezelligheid voorop.

De optocht

Ieder jaar doen we mee met de grote optocht in Oeteldonk. De laatste jaren ontwerpt Ronnie Meijer de mooie wagens en we hebben daar al veel succes mee gehad. Vanaf november beginnen we met bouwen. Als je zin hebt om mee te bouwen, neem dan gerust contact op met onze penningmeester.

Muziek

We doen mee met het Kwekfestijn en dweilen tijdens carnaval 3 dagen door Oeteldonk. We spelen dan vooral Oeteldonkse carnavalsmuziek, afgewisseld met andere vrolijke nummers. We repeteren op donderdagavond 3 keer voor 11-11 en dan vanaf januari tot carnaval. Als je interesse hebt om met ons mee te doen, kom dan een keer naar de repetitie. Je kan een afspraak maken met onze secretaris.

Optredens

Het Kwekfestijn en carnaval zijn voor ons de belangrijkste optredens. Daarnaast spelen we net voor carnaval in twee bejaardenhuizen, bij een blaasmiddag van een andere vereniging en af en toe op een receptie als een andere carnavalsvereniging al heel wat jaren bestaat.